Şehirde bu konuşuluyor

Son günlerde Sakarya’da Ankara’dan gelen gizli görevlilerin varlığı konuşuluyor. Gelenlerin son aylarda yaşanan hadiseler ile ilgili inceleme yaptıkları söyleniyor.

Sakarya’da son günlerde özel bir ekibin çalışma yaptığı konuşuluyor. Gelenlerin kimlikleri ya da kim tarafından gönderildiği sır gibi saklanırken, yapılan inceleme ve araştırmaların devam ettiği ifade edildi.

Ankara’dan çok özel görevle Sakarya’ya gelen ekibin, son aylarda yaşanan üst düzey sıkıntılar ve son gelişmeler ile ilgili inceleme yaptıkları ifade edildi. Birkaç kişi oldukları söylenen görevlilerin bazı kimselerle görüşerek rapor düzenledikleri, elde ettikleri verileri ise kendilerini Sakarya’ya gönderen kişi yada kurum yetkililerine teslim edecekleri ifade edildi.

Sır gibi saklanan kişilerin yaklaşık 15-20 gün önce ilimize geldikleri, görevlerini tamamlayarak Ankara’ya dönmüş olabilecekleri konuşuluyor.

29 May 2017 - 23:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.