"Şehidin adını vermek için biz hala neyi bekliyoruz?"

Yazar Necdet Başoğlu Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk ‘ün 10 Kasım’da şehit edilmesinin ardından hala Sakarya’da bir yere adının verilmeyişini kaleme aldı….

Türkiye kahpe saldırı sonucu 10 Kasım’da şehit edilen Evladı Sakaryalı Muhammet Fatih Safitürk’e ağlıyor.

Ölümü ülke genelinde, Dünya’da yankı bulan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk ‘ün Sakarya Arifiye Kalaycı Mahallesi’ndeki cenazesine Cumhurbaşkanı’ndan, Başbakan’a, Bakanlara kadar birçok mülki erkan katılmıştı.

Ölümü gibi cenazesi de Türkiye ve Dünya’da yankı uyandıran Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk ’ün adı bazı yerlerde okullara, konferans salonlarına verildi. Oysa Sakarya’da hala bu konuda ses yok.

Konuyla İlgili olarak köşesinde değerlendirmede bulunan Yazarımız Necdet Başoğlu,

“İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi; Kasım ayı oturumunun ilk gününde, 10 Kasım'da Mardin'de şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk ‘ün adının

Ümraniye'deki

Atakent Kültür Merkezi'ne verilmesine karar verdi.

Meclis'te AK Partili ve CHP’li Meclis üyelerinin ortak teklifi, oybirliğiyle kabul edildi.

Durun daha bitmedi…

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden, 2012-2013 eğiti-öğretim yılında hizmete açılan ve aynı binada faaliyet gösteren Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Menderes İmam Hatip Lisesi Ortaokulu’nun adı değiştirildi” diyerek devam eden,

Köşe yazısı için TIKLAYINIZ

21 Kas 2016 - 11:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.