SEDAŞ'tan proje tanıtımı

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven, SEDAŞ’ın AR-GE projelerinin tanıtım toplantısında “Hizmet aşkı olanın projesi olur” dedi

SEDAŞ yöneticileri ve SEDAŞ’ın Ar-Ge Projelerinin partnerleri olan firmaların yöneticilerinin de yer aldığı tanıtım organizasyonu gerçekleşti.

Programın açılış konuşmasını Bekir Sami Güven yaptı. Bekir Sami Güven, EPDK onayı ile başlatılan ve sürdürülen Ar-Ge projelerinde hedefin; elektrik dağıtımında kalite standartlarını arttırmak, teknoloji geliştirmek, yenilik üretmek, yerlilik oranının ve verimliliğin artırılmasını sağlamak, kayıp ve maliyetlerin düşürülmesi olduğunu belirtti.

Bekir Sami Güven, Elektrik Dağıtım Sektöründe AR-GE döneminin, EPDK’nın dağıtım şirketlerini Ar-Ge yatırımı yapmaya teşvik etmesi ile başladığını ve bu teşviğin, yeni teknolojilerin Türkiye’ye getirilmesinin sağlanmaya çalışılması yanında,

“Hizmet odaklı özelleştirme stratejisi” ile özel sektöre geçen elektrik dağıtım bölgelerinde performans ve kaliteye dönük projeler geliştirilmesinin ve başlatılmasının hedeflendiğini belirtti. Bekir Sami Güven konuşmasında;

“SEDAŞ; olarak ülkemizde sanayileşmenin ve kentleşmenin en yoğun olduğu bölgelerde hizmet veriyoruz. Verdiğimiz hizmetlerde her zaman en ön planda, müşteri memnuniyeti yer alıyor. Hizmet verdiğimiz müşterilerimizin de; tüm dünyaya paralel olarak, teknoloji farkındalığı her geçen gün artıyor.

Bu hızlı gelişim içerisinde yine şirket vizyonumuzda belirttiğimiz üzere “çevik” bir şirket olmak ve müşterilerin beklentilerini karşılamak en önemli önceliğimiz. Dağıtım şebekemizde enerjinin ticari ve teknik kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Misyonumuz,‘Müşterilerimizin güvenli, kaliteli, güvenilir elektrik enerjisine sürdürülebilir erişimini sağlamak’. Müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Hizmet aşkı olanın projesi olacağına inanıyor ve bu hedeflerimiz doğrultusunda projeler üretiyoruz. Bu projelerde işbirliği yaptığımız, başta bölgemizdeki Üniversiteler ve değerli akademisyenlerine, proje paydaşımız olan ve Ar-Ge süreçlerimiz içinde yer alan kurumların değerli üyelerine, SEDAŞ bünyesinde proje üretilmesine ve yönetilmesine katkı sağlayan tüm yöneticilerimize ve mesai arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi.

21 Kas 2017 - 21:19 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.