SEDAŞ'tan Başiskele'ye nezaket ziyareti

SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'a nezaket ziyaretinde bulundu .

Başiskele de proje bazında 2018 yılı yatırımları kapsamında yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Dr. Ersan Şentürk, SEDAŞ’ın en önemli paydaş iletişimi sağladığı kurumların başında Belediyelerin ve kamu görevlileri içinde de Muhtarların geldiğini, SEDAŞ’ın Bölgesinde 49 Belediye ve 2110 Muhtar bulunduğunu etkin iletişim için ulaşılabilir olmayı ve iş konusunda da çözüm odaklı çalışma prensibi uyguladığını belirtti. Misafiri ile yakından ilgilenen Hüseyin Ayaz, Dr.Ersan Şentürk’e el emeği ile yapılmış büyük bir duvar panosu hediye etti. Başkan Ayaz “Nazik ziyaretinize, hızla büyüyen Başiskele’nin artan enerji talebine olumlu ve çözüm odaklı yaklaşımınıza teşekkür ediyor, görevinizde başarılar diliyorum.”dedi.

18 Oca 2018 - 09:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.