SEDAŞ'ta yöneticiler ve çalışanlar birarada

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) İnsan Kaynakları Departmanı Yöneticileri ve TES-İŞ Şube Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri ile İşyeri Sendika Temsilcileri Şirket merkezinde bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

TES-İŞ Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu ve SEDAŞ İnsan Kaynakları Müdürü Hasan Kayış açılış konuşmalarında, iş hayatıyla ilgili karşılıklı değerlendirmelerde bulunurken, etkin bir iletişim sürecinin iş hayatına pozitif enerji olarak yansıyacağını ve bu tür toplantıların periyodik bir şekilde yapılmasına devam edileceğini ifade ettiler.

SEDAŞ ve TES-İŞ arasında yapılan toplantıda TES-İŞ işyeri sendika temsilcileri, iş hayatına ait uygulamalarla ilgili öneri ve taleplerini dile getirdiler. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantının etkin bir iletişim sağladığı, çalışanların temsilcileri aracılığı ile bilgilendirilmesi ve iletişim köprüsü kurulmasının çalışma ilişkilerine pozitif etki sağladığı açıklandı.

17 Eki 2018 - 16:30 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

01

Fahrettin Siyil - Yorumunuz- sedaş ne zaman teknisyen alacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 16:30