SEDAŞ'a plaketli teşekkür

SEDAŞ bölgesinde yaptığı yatırımlarla elektrik enerjisinin tedarik sürekliliği, ticari ve teknik kalitesinde artış sağlamayı hedefliyor ve sahada yaptığı çalışmalarıyla da paydaşlarından tebrik ve teşekkür mesajları alıyor.

Geçtiğimiz kış ayında yaşanan ve enerji nakil hatlarında yıkıcı etkisi görülen hava muhalefeti sonucu, zarar gören şebekede onarım ve yenileme çalışmalarını kesintisiz ve sürekli enerji için gece gündüz demeden büyük bir özveri ve gayret ile sahada bu çalışmaları yürüten Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.'ne (SEDAŞ) ekiplerine ve yöneticilerine olumsuz koşullarda kısa sürede yaptıkları başarılı saha çalışmalarından dolayı, İzmit İlçesi Çubuklu Osmaniye, Mecidiye, Arpalık, Orhaniye ve Gülbahçe muhtarları, SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven'i makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdiler.

ÇÖZÜM ODAKLI SEDAŞ'A TEŞEKKÜR

SEDAŞ'ın saha faaliyetlerini, yatırım çalışmalarını ve iletişim koordinasyonunu başarılı bulan muhtarlar, kendilerine tanınan SEDAŞ VIP numaraları sayesinde SEDAŞ'a sorunsuz ulaştıklarını ve mahalle ile köylerinde yaşanan enerji taleplerine ilişkin ihbarları anında yetkililere ileterek taleplerine hızlı cevap bulduklarını belirttiler. SEDAŞ İcra Başkanı Güven'e tebrik ve teşekkür ziyaretinde bulunan Çubuklu Osmaniye muhtarı Kadir Gürkan, Mecidiye muhtarı İdris Derin, Arpalık muhtarı Orhan Süren ve Orhaniye muhtarı Nurettin Akçay, "SEDAŞ ekiplerinin canla başla, kar kış demeden gösterdiği fedakârlıklar karşısında SEDAŞ Ailesi adına İcra Başkanı Bekir Sami Güven'i ziyaret etmek istedik. Kendilerine ve başarılı bir ekiple elektrik dağıtım hizmeti verdikleri için tüm SEDAŞLILARA teşekkür ediyoruz." dediler.

"KOORDİNASYON İÇİNDE OLMAYI DEĞERLİ BULUYORUZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SEDAŞ İcra Başkanı Güven ise "Çetin geçen kış şartları sonrası hasar gören şebekelerimizi yenilemeye devam ediyoruz. Yatırım planlarımız doğrultusunda da mahalle ve köylerimizin enerji nakil hatlarında kapasite artışları yapıyoruz. Muhtarlarımız, tüketiciler ve kurumlar arasında köprü görevi gören, kamu hizmetlerinde değerli işler yapan ve bölge halkının sürekli nabzını tutan insanlardır. Bu anlamda koordinasyon içinde olmayı ve işbirliği sağlamayı değerli buluyor, nazik ziyaretiniz nedeni ile sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

10 Eki 2017 - 09:25 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.