SEDAŞ' dan eğitim hamlesi

SEDAŞ eğitim gönüllüleri yeni neferler kazanıyor. SEDAŞ eğitime önem vermeye devam ediyor

Elektriğin güvenli kullanımını önemseyen, müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmeti odağına alan SEDAŞ, yüksekte güvenli çalışma eğitimleri için eğiticilerini yetiştirdi.

PROGRAM BAŞARI İLE TAMAMLANDI

SEDAŞ İSG (İş Sağlığı ve Güvenliği) uygulamalarında fark yaratıyor. Müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmeti odağına alan ve Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce de elektrik dağıtım faaliyetini sürdüren SEDAŞ, hem eğitimle kalite standartlarını arttırmayı, hem de çalışanları ve paydaşları için belirlediği 10 Altın Kuralın gereği olan iş güvenliği süreçlerini en iyi şekilde işletmek üzere “Eğitim Gönüllüleri” projesini tüm hızıyla sürdürüyor. Eğitime önem veren SEDAŞ, Haliç Üniversitesi ile iş birliği kapsamında, 50 SEDAŞ çalışanına “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitici Eğitimi” programını uygulamalı olarak verdi ve program başarı ile tamamlandı.

SEDAŞ’IN EĞİTİCİ KADROSUNA 50 YENİ NEFER KATILDI

Şebeke operasyon bölge sorumluları, vardiya amirleri ve İSG departmanına bağlı sorumlu-uzman kadrosu çalışanlarından oluşan 50 kişilik grup, yüksekte güvenli çalışma eğitici eğitimlerini başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı. Bu program sonunda SEDAŞ’ın iç eğitici kadrosu 50 yeni nefer kazandı. Eğitici olarak programı başarılı ile tamamlayan İSG eğitmenlerine sertifikaları düzenlenen ödül töreninde yöneticileri tarafından kendilerine teslim edildi.

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, SEDAŞ İcra Başkan Yardımcısı Petr Zachoval, Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk, İnsan Kaynakları ve Yönetim Sistemleri Direktörü Selda Özacar, İşletme Bakım Grup Müdürü Burhan Ak, İSG Müdürü Ümit Gürbüz ve İSG eğitmenlerinin katıldığı sertifika töreninde, belgelerini alan çalışanlarda heyecan doruktaydı.

İCRA BAŞKANI TEBRİK ETTİ

Eğitimcilere verilecek sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan, SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, SEDAŞ Teknik Eğitim Merkezinde, yüksekte güvenli çalışma, İSG kuralları, yüksekte yaralı kurtarma, yüksekte kullanılacak ekipmanlar ve güvenli ortamlar yaratma konularında teorik ve pratik eğitimler alan ve 45 saatlik eğitim programının ardından sınavda başarılı olan ve sertifika almaya hak kazanan adayları tek tek tebrik etti ve başarılar diledi. Sertifika töreninin ardından oluşturulan eğitim programı kapsamında İSG eğitmenleri, saha ekiplerine teknik eğitim sahasında “Yüksekte Güvenli Çalışma” eğitimleri vermeye başlayacaklar.

25 Tem 2017 - 14:28 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.