SEDAŞ çalışanlarını tebrik etti

SEDAŞ Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven Proje Grubu ve SEDAŞ çalışanlarını tebrik etti.

SEDAŞ Sistemsel altyapı yenileme ve geliştirme çalışmaları kapsamında müşterilerine daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek ve müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla, SAP CRM IS-U projesini 2017 yılı Aralık ayı sonunda başarıyla gerçekleştirdi. SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven, iyileştirme ve geliştirme çalışmaları sırasında da projede gösterilen performansı yakından takip ettiğini ve sürecin sağlıklı bir şekilde sonuca ulaştırıldığını belirterek, proje paydaşları ve SEDAŞ çalışanlarını tebrik etti.

AMAÇ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

SAP projesine IS-U ve CRM sisteminin entegrasyonunu sağlayan SEDAŞ, bu proje ile mevcuttaki tüm operasyonel süreçlerini ve iş akışlarını yeniden tanımlamış, müşteri hizmetleri bütünleşik çözümlerini, sayaçtan, abone bağlantı sözleşmesine kadar tüm müşteri hizmetlerini daha efektif yönetebilir hale getirdi. SEDAŞ, 2017 sonunda başarı ile gerçekleştirdiği sistem çalışmasının ardından canlı hizmeti devreye alarak, operasyonel faaliyetlerde ve müşteri memnuniyetinde çok daha verimli, ölçülebilir ve entegre bir süreç yönetimine sahip olmanın adımlarını tamamlamış oldu.

19 Oca 2018 - 11:19 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.