SEAH'ta MS Hastalığı Anlatıldı

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) ve Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘3’üncü MS hastalığı’ isimli konferans, hasta ve hasta yakınlarına anlatıldı.

Sakarya Eğitim Hasta Hasta yakınlarına anlatıldı ettik, Araştırma Hastanesi (SEAH) Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin ortaklaşa düzenlediği '3'üncü MS Hastalığı' isimli mihr ettik ettik. Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde A.Ş. Gerçekleşen konferansa İlgi büyüktü. Initial Olarak MS (Multipl skleroz) hastalığı nedir Konusunu anlatarak sunum Yapan Doç. Dr Dilcan Kotan Dündar DAHA SONRA MS hastalığıyla İlgili BİLGİLER verdi. Dündar yaptıgı sunumda, "MS hastası nasıL beslenmeli. Aslında Lu'nun MS'nin Özel Bir diyeti yok. MS'nin tr Önemli Durumu Hazır çorbalarda, şoklandırılmış et ürünlerinde beyinde met lezyonları uyardığını bildiğimiz Bazi yiyecekler var. Ama Hazır Ürünler, FABRİKASYON Ürünler, Koruyucu katki Maddeleri ne yapıyor bünyesel Sistemi nasıL etkiliyor bilmiyoruz. Ama mumkun oldukca Doğal beslenmeyi öneriyoruz. Yeterince DOGAL farkli Ürünler beslenmelerini söylüyoruz ettik. Ama Özel Bir diyette söylemiyoruz. Yeterince dinlenip, Sağlıklı beslenip bünyeyi güçlendirdiğimiz zamanda met hastalığın bünyesel zemininde kırmış oluyoruz "dedi. MS Genetik Bir Hastalık mı sorusunada cevap Veren Doç. Dr Dündar, "MS Genetik Bir Hastalık degil. Biliyoruz ki yatkın Olan ailelerde imkb DAHA SIK görülen bir sey. Toplumda görülme ihtimali Yüz binde sana dedik 3 -5 Aileden Biri MS imkb Çocuklarda görülme ihtimali Biraz Artıyor. Direk katılımlı Olmayan Bir hastalıktır "diye konuştu. , MS kesin Tedavi edilebilecek mi sorusuna da cevap Veren Doç. Dr Dilcan Kotan Dündar, "Tabiki Hepimiz ilâçlara sahibiz. Tabiki ilaçlarımız Düzenli ile kontrolün Altında A.Ş. ataklar effectiveness Tedavi edildiğinde ile kontrolün Altında tutabildiğimiz Bir Hastalık. AMA onun Dışında A.Ş. Eklendi çok şanslı Bir dönemdeyiz. Ms ilaci cikti Alınan bilgiye Toplam 4 tane ağızdan. İğnenin yoruculuğu var. Piyasada 4 tane iğne var. Hepinizin yorgunluğunun met oldugunu Iyi Biliyoruz. Bu İlaçların hepinizde Bir Yorgunluk yaptığınızı Biliyoruz. Bu ilaçlarda çoğunuzun ataklarını ile kontrolün Altına aliyor "ifadelerini kullandı. Doç. Dr Dilcan Kotan Dündar'ın ardindan Yrd Konuşmaların. Doç.Dr Gürkan Kayabaşoğlu, MS hastalarında nazal Fonksiyonlar, Arş. Gör. Cinsel işlev Bozuklukları A.Ş. ürolojik Yavuz Tarık Atik, MS hastalarında Psikolog Gamze Göktürk A.Ş. MS hastalarıyla psikoterapenin Esasları Hakkında katılanlara Bilgi'de verdiler.

20 Eyl 2014 - 13:44 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.