SAYBİR’den ‘Vakt-i Şiir Gecesi

15 Günde bir tekrarlanan SAYBİR Derneği’nin organizasyonu ile gerçekleşen Vakt-i Şiir gecesinde Sakaryalı Şairler bir araya geldiler.

Sakarya ili Adapazarı Şeker Mahallesi Kipa Karşısındaki Mekk Cafe’de 15 günde bir araya gelerek şiir ziyafeti çekenSAYBİR üyeleri geleneği bozmadılar.

Halil Müftüoğlu’nun Başkanlığı’nda, dernek üyelerinden Osman İbrahimbaş, Erdal Ebem, Erdal Dursun, Mehmet kurnaz, Dursun Yelken, Osman Karataş, Sait Tandoğan, Osman Karagüzel, Gürhan İnçe, Mustafa Delibaş, Prof. Dr. Fahri Yılmaz, Ali Özkan, Mehmet ali Güngör, Kemal Özdemir, Ali inan, Sazendeler, Baki Gönülal, Burhan Karaca, Turgut Erdem bir araya gelerek güzel bir şiir gecesi yaşadılar.

21 Kas 2017 - 10:00 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.