SATSO'dan SESOB'a hayırlı olsun ziyareti

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan’ı ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen oda seçimleri ve genel kurulun ardından SESOB Başkanı Alişan ve Yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, “ SATSO ve SESOB gibi sivil toplum kuruluşları şehrin iş dünyasına, ekonomisine ve hitap ettikleri kesim itibariyle ciddi bir bölümünü temsil ediyor. Bu temsiliyet üyelerimizin ve şehrimizin geleceği için her konuda görüş bildirme ve müdahil olma sorumluluğunu da beraberinde getiriyor. Bu şehrin sorunları ve üyelerimizin menfaati için birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacağız.” diye konuştu.

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan da söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sakarya’nın sorunlarına çözüm arayacak bir anlayışın olmasından ve bu paydaşlıktan, kurumsal işbirliğimizden bizler de memnuniyet duyacağız. İş dünyamız bu şehirle ilgili her konuda söz sahibi olmalıdır. Birliktelik ve ortak hareket etmek şehrimizi ülkemizi ileri taşıyacaktır. Sakarya stratejik olarak önemli bir bölge ve artık herkesin gözü burada. Bırakın iş yatırımı yapmayı, yaşam alanı olarak da Sakarya tercih ediliyor. Bunun farkındalığı ile hareket etmeli. Şehrimizi gelişmelere karşı planlamalıyız.” dedi

Söz konusu ziyaret iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi

22 May 2018 - 17:14 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.