SATSO sosyal sorumlulukta da öncü

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası sosyal sorumluluk faaliyetleri çerçevesinde çalışmalarına devam ediyor.

Şehrin her alanda bir adım öteye gidebilmesi adına elini taşın altına koymayı kendine misyon edinen Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne eforlu test sistemi cihazı bağışında bulundu.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri konu ile ilgili Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Akif Çakar’ı ziyaret etti.

Söz konusu ziyarette konuşan Başkan Altuğ, Sakaryalıların sağlık hizmeti alırken mağduriyetlerini gidermek adına SATSO olarak 15. Meslek Komitesinin de gayretleri ile bir nebze de olsa katkıda bulunmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek “Her zaman dile getirdiğimiz gibi bizim şifremiz 54. Sakarya’nın her sorunu sorunumuz, başarısı başarımızdır. Biz kentimizin bir adım ileriye gitmesi, hemşehrilerimizin daha iyi şartlarda hizmet alabilmeleri, üyelerimizin daha rahat üretim yapabilmeleri yolunda her konuda kendimizi sorumlu hissediyor ve bunun bilinci ile çalışıyoruz. Oda bütçemizin el verdiği çerçevede her alana katkı sağlamaya gayret ediyoruz. ” diye konuştu

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Akif Çakar ise SATSO’ya bağışlarından dolayı teşekkür ederek bu tür sosyal sorumluluk çalışmalarının çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Doç Dr. konuşmasında “ Hastalarımızın daha iyi koşullarda sağlık hizmetleri alabilmeleri için yapılan bu bağış camiamız adına çok değerlidir. SATSO ailesine katkılarından dolayı teşekkür ederiz. İş dünyasından da bu tür örnek olacak destekler bekliyoruz” dedi.

11 Eki 2018 - 14:20 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.