SATSO Meclis Başkanı’ndan manidar paylaşım

SATSO’da Mahmut Kösemusul’a karşı liste yaptığı bilinen Meclis Başkanı Akgün Altuğ’un sosyal medya hesabında önce paylaşıp, ardından kaldırdığı mesajı ekonomi dünyasında farklı yorumlara neden oldu.

Önümüzdeki Mart ayında seçime gitmesi beklenen SATSO’ da Meclis Başkanlığı yapmakta olan Akgün Altuğ’un’da liste yaptığı biliniyor. Mevcut Başkan Mahmut Kösemusul’a rakip olacağı bilenen Altuğ sosyal medya hesabında önce paylaşıp ardından, sildiği mesajında kimlere mesaj verdiği merak konusu oldu.

6 Ay ertelenen ve önümüzdeki ay yapılması beklenen Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na soyunan ve mevcut Başkan Mahmut Kösemusul’a karşı liste yaptığı bilinen Akgün Altuğ’un paylaşımı ekonomi dünyasının dilinde.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanlığı da yaptığı bilinen Akgün Altuğ’un önce paylaşıp ardından, kaldırdığı yorumu anlaşılan çok konuşulacak.

İşte o paylaşım;

19 Şub 2018 - 00:40 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.