SATSO 28. Meslek Komitesi'nden HAYKOOP'a ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerinin yürüten Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Danışmanlık ve Emlak Müşavirliği 28. Meslek Komitesi sektörel çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Bu doğrultuda, Danışmanlık ve Emlak Müşavirliği KomiteBaşkanı Hüseyin Balta, Başkan Yardımcısı İsmail Başavcı ve Meclis üyesi Emrullah Terzioğlu Hayvancılık Kooperatif Sakarya Bölge Birliği (Sakarya Haykoop) Başkanı Recep Pulat’ı ziyaret etti.

Söz konusu ziyarette, önümüzdeki süreçte nasıl birlikte hareket edilebileceğine ilişkin projeler konuşuldu ve projelerle ilgili görüş birliğine varıldı. İşbirliği görüşmelerinin ileriki süreçlerde de devam edileceği belirtilen ziyarette; bir sonraki toplantıda projeler üzerinde değerlendirme yapılarak hayata geçirme aşamaları istişare edilmesine karar verildi.

20 Tem 2018 - 17:32 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.