SASİAD'dan SATSO'ya ziyaret

Sakarya Sanayici İş Adamları Derneği (SASİAD) yönetimi, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret etti.

SASİAD Başkanı Bülent Esmer ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya’nın kurumlar arası işbirliği ve ortak vizyon çerçevesinde hareket etmesi ile hızla ilerlediğinin altını çizerek “Biz çok güçlüyüz, bu gücü de birlikteliğimizden almaktayız. İstikametimiz ilimizin sadece ekonomik anlamda değil sosyal kültürel ve turizm potansiyeli açısından da gelişimine öncülük etmek ve katkı sağlamaktır. Bu hedefte ilerlerken işbirliğimiz, dirsek temasımız sürekli olmalı. Sivil toplum örgütleri ve meslek kuruluşları bu açıdan en önemli paydaşımız ve yol arkadaşlarımızdır. SASİAD ile geçmişten günümüze gelen birlikteliğimiz bundan sonra da artarak devam edecektir.” diye konuştu.

SASİAD Başkanı Bülent Esmer ise, gerek üyeleri gerek alanları itibariyle ortak bir bağa sahip olan ve iş dünyasını temsil eden iki kurumun işbirliğinin önemine değinerek “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde iş dünyasını geliştirecek her türlü çalışmada yer almaktan memnuniyet duyacağız” dedi.

Söz konusu ziyarette yıl içerisinde gerçekleştirilecek Sakarya merkezli fuarlar ve fuar alanı ihtiyacına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Yerel fuarların ticareti canlandıracağına dikkat çekilen görüşmede Sakarya’nın kapsamlı bir fuar alanına gereksinimi vurgulandı.

08 Şub 2018 - 11:07 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.