Sarı; "Değişim için aday olduk"

Sakaryalı başarılı turizmci; TÜRSAB İzmit / Körfez Yöre Temsil Kurulu Başkanlığına adaylığını açıkladı.

TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu 2'inci Başkanlığını yürüten Giba Tour Turizm Seyahat Acentesi Ortağı ve Genel Müdürü Serdar Sarı; TÜRSAB İzmit / Körfez Yöre Temsil Kurulu Başkanlığına adaylığını açıkladı.

TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulunda ilk dönem Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kaçakla Mücadele görevini sürdürürken, İkinci Dönem de 2'inci Başkanlık görevlerinde bulunan Serdar Sarı;TÜRSAB İzmit / Körfez Yöre Temsil Kurulu Başkanlığına adayı olduğunu açıkladı. 18 yıldır Giba Tour Turizm Seyahat Acentesi Ortağı ve Genel Müdürü, 20 yıldır da Turizm ve Yolcu Taşımacılığı Lisa Tur Şirketinin Kurucu Ortağı ve Müdürü olan Serdar Sarı; 8 Ağustos Çarşamba günü Kocaeli Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşecek olan başkanlık seçimiyle ilgili meslektaşlarından destek beklediğini söyledi. Değişim için aday olduğunu dile getiren TÜRSAB İzmit / Körfez Yöre Temsil Kurulu Başkan Adayı Serdar Sarı; "Ben içinizden biri olarak 18 yıldır Giba Tour (A-2992)Turizm Seyahat Acentesi Ortağı ve Müdürü olarak turizm faaliyetlerimi sürdürmekteyim.

Aynı zamanda 20 yıldır Turizm ve Yolcu Taşımacılığı Lisa Tur Şirketinin Kurucu Ortağı ve Müdürü olarak Sakarya - Kocaeli- İstanbul olmak üzere ülkemizin birçok yerinde hizmet vermekteyiz. TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulunda ilk dönem Kurucu yönetim kurulu üyeliği ve KAÇAK la mücadele görevi, ikinci dönem 2. Başkanlık görevlerinde bulundum. 40 yaşında 3 çocuk babasıyım. Aday olma sebebimiz aslında çok nettir. TÜRSAB Genel Merkezindeki değişime ayak uydurarak yöre temsil kurulumuzu mesleğimize faydalı ve kurumsal bir yapı haline getirmek istiyoruz. Dertlerimizi, sıkıntılarımızı çözebilecek bir birlik istiyoruz" dedi.

SARI: "Turizm politikalarını belirleyen bir kurum olacağız"

Seyahat acentelerinin asli görevlerinin dışında hiçbir şeyle uğraşmayan, konsantrasyonunun ve mesaisini sadece işine ve üyelerine ayıran, vatandaşlarımızı bilgilendirerek, Kaçak ve Korsan Turizm Seyahat Acente faaliyeti yapanları denetleyerek engelleyen, bir TÜRSAB ve Yöre Temsil Kurulu istiyoruz" diyen serdar Sarı; "TÜRSAB ile yöre temsil kurulumuzun Sakarya ve Kocaeli illerinde turizmle ilgili her konuda danışılan bir yer olmasını istiyoruz. Sektörüyle ilgili gelişmeleri gazetelerden öğrenen bir kurum değil, turizm politikalarını belirleyen bir kurum olmasını istiyoruz. Özetle etkin ve yetkin olmasını istiyoruz. Bu sektörün de bunu fazlasıyla hak ettiğini düşünüyoruz. Üyeler arasında mesleki ve sosyal dayanışmayı sağlayarak, kollektif akla önem vererek sorunları ve çözümleri hep birlikte belirleyen bir yöre temsil kurulu olmasını istiyoruz.

TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu, yeni adı İzmit Körfez Yöre Temsil Kurulu olan Sakarya ile Kocaeli illerinde bulunan Turizm Seyahat acentelerimizin 08 Ağustos 2018 Çarşamba günü İzmit te yapılacak yeni yönetimin seçileceği seçime Şirket imza sirküleri, resmî fotoğraflı kimlikleri ile imza yetkili kişileri oy kullanmaya bekliyoruz. Bu seçim de şahsıma ve yönetim kurulumuza desteğinizi bekliyoruz. Seçim sonuçlarının şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Sen ben yok, biz var. Sevgi ve saygılarımızla.

03 Ağu 2018 - 16:04 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.