Sapancalı Beyza'dan şampiyonluk

Türkiye Kick-Boks Federasyonu faaliyet raporunda bulunan 22-24 Aralık 2017 tarihleri arasında Çanakkale Eceabat da yapılan, Türkiye Profesyonel Kick-Boks şampiyonasında Sapancalı Sporcumuz Elif Beyza Yıldırım üstün performans sergileyerek şampiyon oldu. Y

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer “Genç sporcu kardeşimizin başarılarının daim olmasını ve daha üst düzey müsabakalarda daha büyük başarılara sahip olmasını diliyorum. Biz büyükleri olarak imkânlar doğrultusunda her zaman sporcularımızın yanındayız” dedi.

48 kiloda büyüklerde K1 Türkiye şampiyonu oldu

Milli Takım Antrenörü Serkan Yılmazer, sporcusunun performansından memnun olduğunu, başarılarının artarak devam edeceğine, çalışmalarının dünya ve Avrupa hedefiyle devam ettiğini aktardı. Antrenör Yılmazer, “Destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Başkanımız Doç. Dr. Aydın Yılmazer ’e spora ve sporcuya gösterdiği ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Yılmazer, Sapancalı Sporcumuz Elif Beyza Yıldırım’a Sapanca’da spor bazlı yapılmış ve yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi verdi ve sohbetin sonunda Kick-Boks Şampiyonu Yıldırıma, hediyesini takdim etti.

28 Ara 2017 - 16:50 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.