Sapancalı Afra Türkiye Şampiyonu

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan polis memuru Muhammed Oğuz Kılınç anısına Antalya'da düzenlenen Wushu Türkiye Şampiyonası’nda Sapancalı Afra Adıyaman Türkiye Şampiyonu oldu.

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan polis memuru Muhammed Oğuz Kılınç anısına Antalya'da Wushu minik-yıldızlar, gençler ve büyükler olarak üç etap halinde gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’nda Sapanca Belediyesi Minder ve Ring Sporları Merkezi sporcusu Afra Adıyaman, zorlu rakiplerini tek tek yenerek 52 kiloda altın madalyaya uzandı.

MİLLİ FORMA GİYECEK

Yüksek teknik kapasitesiyle müsabakalarında izleyenlere keyif veren Afra Adıyaman’ın bu büyük başarısı Milli Takım Antrenörü Serkan Yılmazer’i de mutlu etti. Yılmazer, Afra’nın Milli Takım sporcusu ünvanıyla Avrupa Şampiyonası için kampa katılacağını bildirerek, “Sporcumun Milli Takım'da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancım sonsuz” diyerek, Afra’ya güvendiğini vurguladı.

12 Şub 2018 - 17:57 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.