Sapanca'da toplantı sonrası okullara ziyaret

İlimizde yürütülen ölçme değerlendirme ve sınav uygulama sonuçlarının tüm ilçelerde yapılan toplantılarda değerlendirilmesi sonrası Milli Eğitimden Sorumlu Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Sapanca ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren ortaöğr

Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Birimi’nden Sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Tetik ve ortaöğretim kurumlarında görev yapan tüm okul idarecilerinin katılımıyla istişare toplantıları düzenlendi.

1. Kanaat Dönemi başarı durumu, sınav sonuçları ve akademik başarının yükseltilmesi için yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, toplantılarda ilimizde başarının artırılması ve eğitimin niteliğinin yükseltilmesi sürecinde yapılan ölçme değerlendirme ve sınav uygulama sonuçlarının iyi yorumlanması ve sonuçlarından hareketle kazanım eksikliklerinin tamamlanmasına yönelik tüm öğretmenlerin katılımıyla, seferberlik anlayışı içerisinde çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti.

Destekleme ve yetiştirme kursları başta olmak üzere uygulanacak programlarla kazanım eksikliklerinin tamamlanacağını, ilimizin başarısının yükseleceğini ifade etti. Tüm idareci, öğretmen ve öğrencilere 2. Kanaat Dönemi’nde başarılar dileyerek ilçe ve okul ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

18 Şub 2018 - 08:26 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.