Sapanca'da dört nala yarış heyecanı

Sakarya’nın Sapanca İlçesi'nde bu yıl 6'ncı düzenlenen Sapanca Mahalli At Yarışları büyük ilgi gördü. Dereceye giren atların jokeyleri kupa ve madalya ile ödüllendirildi.

Sapanca Belediyesi, Sapanca At Yetiştiricileri, At Sporu ve Turizm Derneği, (SAYDER) tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Yaz Şenliği Mahalli At Yarışları 2 gün sürdü.

Yarışlar öncesi Karadenizli ses sanatçısı Kont Adnan sevilen şarkılarını söyledi. Kurtköy Hipodromu'nda yapılan Yaz Şenliği Mahalli At Yarışları'nın ilk gün ki programında Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından kurulan ve tüm Türkiye'yi gezen Pony Club çocuklarla buluştu.

Etkinliklerin ikinci gününde Karakucak güreşleri yapıldı. Ardından Mahalli At Yarışları, Arap 3 boy, İngiliz 2 boy, Rahvan 1 boy ve Dörtnal 1 boy yarışlarında atlar kıyasıya yarıştı.

Yarışların ardından dereceye giren atların jokeyleri protokol üyeleri tarafından kupa ve madalya ile ödüllendirildi.

DHA

31 Tem 2017 - 11:44 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.