Sapanca Belediyesi’nden hayvan severleri sevindiren haber

Sapanca Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi’nde yeni göreve başlayan veteriner hekim sokak hayvanları için iş başında.

Sapanca Belediyesi’nin tamamen kendi imkanları ile sokak hayvanları için oluşturduğu Yanık Mahallesi’ndeki Rehabilitasyon Merkezi’ne Veteriner Hekim atadı.

Sapanca Belediyesi’ nin sokak hayvanları için farkındalığı arttıracak olan atamayla göreve başlayan Veteriner Hekim Derya Karataş,görevine hızlı başladı.

Veteriner Hekim Karataş, ilk iş olarak rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edilmiş olan sokak hayvanlarının tek tek muayenelerini gerçekleştirdi. Sokak hayvanlarının çeşitli türlerdeki tedavileri için Rehabilitasyon Merkezi eczanesinin kapasitesini genişletmek için çalışmalara da başlayan Karataş, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’e de hassasiyeti için teşekkür etti.

Her canlının kutsal olduğu prensibiyle, sokak hayvanları için koruyucu veterinerlik hizmeti için yoğun bir tempoda çalışmalarına başlayan Karataş, Sapanca Belediyesi’nin ilçede sokak hayvanları için yeni bir sinerji oluşturulması için sivil toplum kuruluşları ve eğitim kurumlarıyla ortak çalışmaların yapılacağını belirtti.

Sapanca’daki sokak hayvanları için kendi imkanlarıyla rehabilitasyon merkezini hayata geçirmek gibi çok değerli bir adımı attıklarını ifade eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, sokak hayvanlarına karşı hassasiyetlerini Sapanca Sokak Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği ve Veteriner Hekim Derya Karataş ile daha kapsamlı olarak hayata geçireceklerini vurguladı.

Sapanca Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi’ne, gerçekten sokak hayvanlarına yardım etmek isteyenlerin de katkılarını beklediklerini ifade eden Başkan Yılmazer, sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesi adına Sapanca Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi’nde ve ilçe genelinde bugüne kadar çalışmalarda bulunan Sapanca Sokak hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği ile ilçede buluna gerçek hayvan severlere teşekkür eti.

28 Ara 2016 - 13:06 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.