Sanatçı Yener'den SATSO ziyareti

Sakaryalı Sanatçı Akif Yener, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret etti.

Başkan Kösemusul’a Sakaryaspor’un kuruluş yıldönümü nedeniyle yazıp bestelediği “Bu Kalp Seninle Sakaryaspor” adlı 50. Yıl Marşı çalışmasını takdim eden Sanatçı Yener, marşın hikâyesi ve yaptığı sanatsal çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sanatçı Yener’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul sanatçıyı kutladı ve Sakarya için yaptığı katkıları için teşekkür etti.

Başkan Kösemusul; "Yaptığınız böyle güzel bir hizmetlerle Sakarya'nın tanıtımına katkı sağlıyorsunuz.Sakaryaspor’a kazandırdığınız bu anlamlı marş için teşekkür ediyor, tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

06 Eki 2015 - 16:24 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.