SAMİB’den SUBÜ Rektörüne ziyaret

SAMİB Yönetim Kurulu Başkanı Günay Güneş , Sakarya’nın ve Ülkenin gelişmesine yönelik tüm projelerde yer almaya devam edeceklerini belirterek, bu yöndeki her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

Sakarya Makina İmalatçıları Birliği Derneği (SAMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Günay Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri göreve yeni başlayan Sakarya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Ergen’ i makamında ziyaret ederek,hayırlı olsun temennisinde bulundu ve başarılar diledi.

Başkan Güneş ,ziyarette yaptığı konuşmada Sakarya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile geçmişte olduğu gibi bundan sonra da işbirliği ve ortak projelerde yer almaya devam edeceklerini söyledi. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek iş dünyasının önemli sivil toplum kuruluşlarından olan SAMİB ile her zaman olduğu gibi yakın işbirliği içersinde olmayı arzu ettiklerini ifade ettiler.

28 Eyl 2018 - 12:22 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.