SAMİB Bayramlaştı

Sakarya Makina İmalatçıları Birliği (SAMİB) Yönetim Kurulu ve Üyeleri ; Geleneksel Bayramlaşma Programını Ramazan Bayramı’nın 1. Günü Dernek Hizmet Binasında gerçekleştirdi.

TÜVASAŞ Sosyal Tesislerindeki Sakarya Valiliği ve STK’ların ortaklaşa düzenlediği bayramlaşma programının ardından SAMİB Dernek Binasında başlayan programa SAMİB Yönetimi ve Üyelerinin yanı sıra ,diğer STK Yöneticileri de katıldılar.

Sakarya Makina İmalatçıları Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Günay GÜNEŞ , “tüm Üyelerimizin ve Milletimizin, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz Mübarek Ramazan Bayramını kutlar, sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dilerim. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun” dedi.

Dernek Binasında sona eren bayramlaşma programından sonra , SAMİB Yönetimi ve Üyeleri SATSO (Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası)’ ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarının Şubelerinde de düzenlenen bayramlaşma törenlerine katıldılar.

16 Haz 2018 - 16:53 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.