Sakarya'yı keşfetme vakti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin doğal güzelliklerinin korunması ve tanıtılması için önemli bir çalışma başlattıklarını sosyal medya hesabından açıkladı.

Başkan Toçoğlu, “Türkiye’nin en güzel şehirlerinden birinde hep birlikte yaşıyoruz. Sakarya, yeşilin ve mavinin her tonunu içerisinde barındırıyor. Denizimiz, gölümüz, nehrimiz, şelalelerimiz, derelerimiz, yaylalarımız kısacası çok zengin doğal güzelliklere sahibiz. İnşallah başlattığımız tanıtım çalışmalarıyla bu zenginliklerimizi daha iyi anlatacak, şehrimizin turizm göstergelerini daha üst noktalara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Bu güzel şehri keşfedelim

Başkan Toçoğlu, “İstiyoruz ki tüm hemşerilemiz şehrimizde bulunan eşsiz doğal güzelliklerin farkında olsun, tanısın. Ailelerimiz bu güzelliklerin arasında vakit geçirsin. Doğaya, doğal güzelliklere, mavinin, yeşilin huzuruna temas etsin. Çocuklarımız yaşadıkları şehrin doğal güzelliklerini bilsin. Kısacası hep birlikte yaşadığımız bu güzel şehri keşfedelim. Şehrimizin farklı özelliklerini keşfettikçe şehir ile kuracağımız ilişki çok daha güçlü olacak. Kentimizi tanımak aynı zamanda kendimizi de tanımak anlamına gelecektir ” ifadelerini kullandı.

Doğal güzelliklerimizin kıymetini bilelim

“Sakarya, zengin doğal güzellikleri içerisinde barındıran harika bir şehir. Bunun kıymetini bilmek de hepimizin görevi. Bu güzellikleri korumak, gelecek nesillere aktarmak bizim en büyük sorumluluğumuz. Şehrin mimarisini, kültürünü, sanatını, güzelliklerini, yeşili, maviyi hep birlikte koruyacağız. Bu konuda birlikte hareket etmeli, birbirimize destek olmalıyız. Bu şehir bizim, hepimizin. İnanıyoruz ki ailecek yapacağımız ziyaretlerde şehrin güzelliklerini keşfettikçe Sakarya’yı daha çok sevecek, daha iyi tanıyacağız.”

26 Tem 2017 - 13:56 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.