'Sakarya’yı hizmetleriyle geleceğe taşıyacağız'

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Tes-İş Mali Genel Sekreteri Sedat Çokol ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, daha sonra Elektirik Üretim A.Ş Genel Müdürü Mücahit Alkan ve Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Çiğdem’i ziyaret etti. Sakarya’da görev yapmış bürokratlara başarı dileklerini ileten Başkan Toçoğlu, Sakarya’yı Ankara’da başarıyla temsil eden isimlere kolaylıklar diledi.

Ankara’yla güçlü bağlar

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’daydık. İlk olarak uzun yıllardır Ankara’da Tes-İş Mali Genel Sekreteri, hemşehrimiz Sedat Çokol’la bir araya geldik. Başarı dileklerimizi ileterek, çalışmalarında kolaylıklar diledik. Ardından şehrimizde de uzun yıllar görev yapan Elektirik Üretim A.Ş Genel Müdürü Mücahit Alkan ve Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Çiğdem’le buluştuk. Hamdolsun Ankara’da şehrimizi yakından tanıyan ve hemşehrimiz olan bürokratlarla güçlü bir bağımız var” dedi.

Birlik ve beraberlik vurgusu

Başkan Zeki Toçoğlu sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Ankara’da şehrimizi yakından tanıyan isimlerle bir araya geldik. Şehrimizde de uzun yıllar önemli görevlerde bulunmuş bürokratlarımızın Sakarya’ya gösterdikleri yakınlık bizleri de memnun ediyor. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet sunmaya, Sakarya’yı geleceğe taşımaya devam edeceğiz. Misafirperverliklerinden dolayı tüm bürokratlarımıza şükranlarımı sunuyor, başarılar diliyorum” dedi.

20 Eyl 2018 - 15:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.