Sakarya’ya muhteşem hal

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Kirazca’da inşa çalışmaları devam eden Yeni Hal Kompleksi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Toçoğlu, “80 dükkânın yer aldığı yeni hal kompleksinde kaba inşaatımız tamamlandı. İnşallah bölgenin ihtiyacını k

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Kirazca’da inşa çalışmaları devam eden Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Toçoğlu’na Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan, Ali Oktar, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu ile Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut eşlik etti. Toçoğlu, görevlilerden proje hakkında bilgiler alarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Kaba inşaatlar tamamlandı

96 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bölgenin en büyük hali olma özelliğini taşıyan tesiste incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Yeni hal tesisimizi çok kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. 80 dükkânın yer alacağı tesiste kaba inşaatlarımız tamamlanmış durumda. İnce işçilik, altyapı imalatları ve mekanik işlemlerimiz sürüyor. İnşallah bölgenin ihtiyacını karşılayacak bu tesisimizi kısa süre içerisinde tamamlayarak sektör esnafımızın kullanımına sunacağız” ifadelerini kullandı.

Hayırlı olsun

Sektör esnafıyla birlikte önemli bir çalışmayı daha tamamlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Toçoğlu, “Projemiz konumu ve ulaşım güzergâhlarına yakınlığı ile sektöre yeni bir ivme kazandıracaktır. Bu anlamda ana ulaşım akslarına yakınlığı ve komplekse ulaşımı sağlayacak olan yeni bir arter için hazırlıklarımız var. İnşallah tüm gereklilikleriyle bölgenin en büyük hal projesini hizmete sunarak, şehrimize değer katacak örnek bir çalışmaya imza atmış olacağız. Hayırlı olsun” dedi.

20 Ağu 2018 - 14:59 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.