Sakarya’ya kar yağmayacak mı? İşte cevabı

Bu haftayı soğuk ve yağmurlu geçiren Sakarya, önümüzdeki hafta karla karışık bir haftaya hazırlanıyor.

Gerek ülke genelinde, gerekse Sakarya’da bu yıl kış mevsim normallerinde seyretmiyor. Kar yağışının gecikmesi, beklenen yağmurların yağmamış olması kuraklık tehlikesini akıllara getiriyor.

Meteoroloji verilerine göre bu hafta sonu Sakarya’da parçalı bulutlu bir hava beklentisi var. Hava bugün parçalı bulutlu 16 derece, yarın yine parçalı bulutlu ancak sıcaklık 13 dereceye düşüyor. Pazar güne ise hava sıcaklığında önemli bir değişim beklenmiyor 14 derece, Hafta başı pazartesi günü ise yağmur beklentisi var. Hava sıcaklığı ise 15 derece olacak.

Salıdan itibaren kar yağışı,

Bölgemizde önümüzdeki hafta etkili yağışların olması bekleniyor. Buna göre 23 Ocak Salı gününden itibaren karla karışık yağmur beklentisi var. Hafta sonuna kadar devam etmesi beklenen soğuk ve yağışlı havanın, yüksek kesimlerde yoğun kar yağışına dönüşmesi bekleniyor. Alçak yerlerde ise kar yağışının etkili olmayacağı ifade edildi.

Sakarya’da 5 günlük hava durumu

Sakarya’da 15 günlük hava durumu

19 Oca 2018 - 12:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.