Sakarya'ya dünya standartlarında spor salonu

Sakarya’nın en büyük ve modern fitness salonu BALANCE Fitness Center, ön kayıt süreci ile birlikte kapılarını açmak için geri sayıma geçti.

DÜNYA MARKASI EKİPMANLAR

Sakarya’nın en büyük ve modern fitness salonu olma özelliği taşıyacak olan 2 bin m2 alan üzerine kurulu BALANCE Fitness Center kapılarını açmak için geri sayıma geçti. NBA Yıldızlarının tercih ettiği dünyanın bir numaralı Amerikan spor ekipmanları markaları Life Fitness ve Hammer Strength ile çalışan BALANCE Fitness Center, dünya standartlarında spor salonunu Sakarya’ya kazandıracak.

Islak kullanım alanları, vitamin bar, kafes, sauna, aletli pilates, solaryum ve alanında uzman eğitmenler ile fark yaratacak olan BALANCE Fitness Center, Kasım ve Aralık boyunca ön kayıta özel fiyatlarla sporcu kabul edecek.BALANCE Fitness Sakarya’nın tek akademik spor salonu olma özelliği taşıyacak.

Akademik Spor Salonu olarak bilimsel çalışmaların yapılabileceği profesyonel sporcuların, spor kulüplerinin tüm ihtiyaçları karşılanabilecek.

ŞEHRİN EN KALİTELİSİ

Sakaryalı girişimciler Hızır Akyıldız ve Mustafa Akyıldız tarafından kurulan BALANCE Fitness Center, Erenler Murat Soğancıoğlu Caddesinde faaliyet gösterecek. İşletme hakkında konuşan kuruculardan Hızır Akyıldız, “ BALANCE Fitness Center 2 bin metrekare kullanım alanına sahip.

İçerisinde aletli pilates, sauna, vitamin bar, çocuk oyun alanı, teras kafe, kafes ring ve daha birçok özel alana sahip fitness merkezimiz son teknolojik aletlerle donatılacak. Dünyanın bir numaralı Amerikan spor ekipmanları markaları Life Fitness ve Hammer Strength ile çalışacağız. Bu alanda Sakarya’da ki en kaliteli spor salonu olma özelliği taşıyacağız” dedi.

OCAK’TA KAPILARINI AÇIYOR

Özel havalandırma sistemi ile sporu sağlıkla birleştiren BALANCE Fitness Center, Türkiye’de alanında lider kuruluş olan Sport Sales firmasından danışmanlık alarak çalışmalarını şekillendiriyor.

Ocak ayında faaliyetlerine başlayacaklarını ifade eden Akyıldız, “Ön kayıtlarımız devam ediyor. Ocak ayında sporcularımızı salonumuz ile buluşturacağız. Ön kayıta özel indirimlerimizden faydalanmak için Sakaryalıları acele etmeye davet ediyorum. Spor yapmak için Sakarya’nın en kalitelisi BALANCE Fitness ile sağlıklı sporun tadını çıkarın” diye konuştu.

20 Kas 2017 - 16:09 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.