Sakaryaspor Başkanı Aydın'dan Basın Açıklaması

Başkan Aydın: "Bu Hava Ayaklarımızı Yerden Kesmeyecek"

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, dün oynanılan Bergama Belediyespor karşılaşması sonrası basın toplantısı yaptı. Ligdeki performanslarının ayaklarını yerden kesmeyeceğini belirten Aydın, kulübün yapılandırılan borçlarıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta geride kalan 13 hafta sonunda 6 puan farklı lider konumda bulunan Sakaryaspor, son haftalarda aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor. Hafta sonu oynanan Bergama Belediyespor müsabakasının ardından basın toplantısı yapan Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, aldığı başarılı sonuçların kendileri ve şehri mutlu ettiğini ifade ederek, “Aldığımız galibiyetlerle bir havaya girdik ancak bu hava ayaklarımızı yerden kesmeyecek. Yanlış yapmayacağız ve hedefimize ulaşacağız. Şuanda avantajlı bir konumdayız” diye konuştu. Kulübün son çıkan Torba Yasa ile birlikte borçlarının yapılandırmaya gittiğini hatırlatan Başkan Aydın, mevcut borcun ödenmesi için yaklaşık 7 yıl boyunca iki ayda bir 437 bin 521 TL ödenmesi gerektiğini söyledi. Sakaryaspor'un bu taksitleri ödediği takdirde borçlarından kurtulacağını belirten Aydın, tüm Sakaryalıları şehrin takımına sahip çıkmaya davet etti.

24 Kas 2014 - 16:54 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.