Sakarya'nın Merak Ettiği Seçim..

SATSO Kadın Girişimcileri İcra Kurulu Başkanlığı için nefesler tutuldu. Kadın Adaylarda şimdiye dek Sibel Hamzaoğlu ve Öykü Küprülüoğlu'nun müracatları var.

SATSO Sakarya Sanayi ve Ticaret Odası bu seçime kilitlendi. Tüm Sakarya Kamuoyu'nun merak ettiği seçime artık saatler kaldı.25 Aralık 2014 Perşembe günü Saat: 10.00'da başlayacak olan seçim 16.00'da sona erecek. Yaklaşık 85 bayanın oy kullanacağı seçimde ise şimdilik iki aday müracatta bulundu. Cesur Yürek olarak bilinen Sibel Hamzaoğlu ve Öykü Köprülüoğlu..Sosyal çalışmalarla Sakarya'nın yakından tanıdığı Sibel Hamzaoğlu ile Öykü Köprülüoğlu'nun şimdilik katılacağı seçim için yoğun kulis çalışmalarının olduğunu söylemek mümkün.Cesur Yürek Hamzaoğlu;"Sakaryalı kadınlara örnek olacağız. Sorunun değil, çözümün parçası olacağız. Heyecanla Perşembe günü yapılacak olan seçimi bekliyoruz" dedi.

22 Ara 2014 - 23:26 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.