"Sakarya'nın Menfaati İçin Birlikte Çalışalım"

SASİAD Başkanı Aydın BAHAR, Başkan Yardımcısı Bünyamin MÜFTÜOĞLU ,Ahmet BAYRAKTAR Yönetim Kurulu üyesi Metin Dirim, Ahmet Hacıeyüpoğlu ve Sasiad üyesi Selahattin BEKTAŞ Baro Başkanı Zafer Kazan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

SASİAD Yön.Krl.Bşk.Aydın Bahar “ Öncelikle Sakarya’nın ilk kurulan Siad’ındanSASİAD’tan bahsetmek istiyorum” dedi. Bahar” 23 yıldır Sakarya'da faaliyet gösteren her zaman ilkleri yapan ve yapmaya devam edecek olan bir dernek olduklarını ifade ederek:” Sakarya’da STK’ların birlik olması gerektiğini çünkü tek parmak ile ses çıkartılamayacağını ancak birkaç parmağın birlikte olmasıyla güzel bir ses tonu yakalayacaklarına inancında olduğunu vurguladı. Bahar” Baro Başkanı Zafer Kazan’a çok ulvi bir göreve geldiniz ve SASİAD olarak Sakarya’nın hak ve menfaati olan her türlü görev ve faaliyette yanında olacağız”dedi.

Bahar’ın konuşmasının ardından sözlerine başlayan Zafer Kazan” STK’ların, meslek örgütlerinin aynı fikirden olan bireylerden değil, ortak amaçları,ortak menfaatleri gözeten kişilerden oluşması gerektiğini, bunun bizler için zenginlik kaynağı olduğunu dile getirdi.Bu şehirde birlikte yapacağımız çok şey var ve ben özellikle STK’lara fazlasıyla güveniyorum” diyen Kazan”Baro olarak Sakarya’ya yakışır bir adalet sarayı istediklerini bu konuda daSasiad’tan destek beklediklerini de ifade etti.

Kazan”SASİAD heyetine geldikleri için teşekkür etti.Bundan sonrada her konuda ortaklaşa çalışma yapacaklarını ve birlikte hareket edeceklerinin de sözünü verdi.

18 Ara 2014 - 14:49 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.