Sakaryalı sporcular,18. Akdeniz Oyunları'na katıldılar.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bisiklet ve Kano takımı sporcuları 18’inci Akdeniz Oyunları’nda milli formayla mücadele ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bisiklet ve Kano takımı sporcuları 18’inci Akdeniz Oyunları’nda milli formayla mücadele ediyor. İspanya’nın Tarragona kentinde devam eden yarışlarda Bisiklet Takımı sporcuları Ahmet Örken ve Oğuzhan Tiryaki yer alırken; Kano’da ise Mustafa Özmen yer aldı.

Madalya için ter dökecekler

K2 500 metre Kano Yarışlarında Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sporcusu Mustafa Özmen’in de yer aldığı Türkiye Milli Takımı final yarışmalarının sonucunda 18’inci Akdeniz Oyunları’nda 6. oldu. Türkiye’nin Avrupa Şampiyonu unvanlı ilk ve tek sporcusu olma özelliğini taşıyan Ahmet Örken ile Oğuzhan Tiryaki ise 28 Haziran Perşembe günü yol yarışları ve 30 Haziran Cumartesi günü zamana karşı yarışlarıyla madalya arayacaklar.

Başarı dilekleri

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, “Öncelikle 18’inci Akdeniz Oyunlarında yarışan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Kulübümüz Kano Takımı’nın başarılı ismi Mustafa Özmen’e Milli formayla gösterdiği mücadele ve derece için kutluyorum. Önümüzdeki günlerde bisikletçilerimiz madalya için ter dökecek. İnşallah güzel sonuçlar elde edeceklerdir” dedi.

24 Haz 2018 - 17:08 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.