Sakaryalı muhasebeciler yeniliklerle tanıştı

Sakarya SMMM Odası’nda E-Dönüşüm seminerine yoğun ilgi gösterildi. Kurs sonu düzenlenen törende İSMMMO Eğitim Müdürü Şalçı’ya, Sakarya SMMMM Odası Başkanı Kocacık plaket verdi.

Her gün yenilenen ve gelişen teknolojiden en çok etkilenen mesleklerin başında muhasebe mesleği geldiği biliniyor. Bu bağlamda Mali Müşavirler ve Muhasebe çalışanları kendilerini sürekli geliştirmek mecburiyetinde kalıyorlar.

Sakarya SMMM Odası Halil KOCACIK Konferans Salonunda İstanbul SMMM Odası Eğitim Müdürü SMMM İnci ŞALCI sunumuyla E-Dönüşüm Uygulamaları & Defter Beyan Sistemi konulu Seminer gerçekleştirdi.

E-fatura, E-arşiv, E-defter vb. E-Dönüşüm Uygulamaları konuları işlenirken aynı zamanda Defter Beyan Sistemi kullanımı hakkında merak edilen sorular da cevaplandı. Cumartesi günü sabah saatlerinde olmasına rağmen meslek mensupları ve muhasebe çalışanları seminere yoğun ilgi gösterdi.

Oda Başkanı Ertuğrul KOCACIK seminer sonunda İSMMMO Eğitim Müdürü SMMM İnci ŞALCI’ya katkılarından dolayı teşekkür etti ve plaketini takdim etti.

16 Ara 2018 - 19:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.