Sakaryalı Kanocular Milli Takım'da

Büyükşehir Belediyespor Kano Takımı sporcuları Antalya’da gerçekleştirilen yarışlarda Büyük Erkeklerde Mustafa Özmen ikinci, Genç Erkekler kategorisinde yarışan Baran Demir ise üçüncü oldu. Büyükşehir Belediyespor Kano Takımı sporcuları Mustafa Özmen, Fah

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kano Takımı, Durgunsu Kano Uzun Mesafe ve Milli Takım Aday Seçme Yarışlarına katıldı. 17 Şubat Cumartesi günü Antalya’da gerçekleştirilen yarışlarda Büyük Erkeklerde Mustafa Özmen ikinci, Genç Erkekler kategorisinde yarışan Baran Demir ise üçüncü oldu.

22-23 Mart tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Uluslararası 5000 m Gloria Cup yarışlarına katılması için Büyükşehir Belediyespor Kano Takımı sporcuları Mustafa Özmen, Fahri Ayvaz, Baran Demir ve Ömer Nazik Milli Takıma seçildi.

18 Şub 2018 - 13:58 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.