Sakaryalı Gümüşhaneliler kahvaltıda buluştu

Sakarya Gümüşhaneliler Derneği üyeleri, Serdivan Selahiye’deki dernek lokalinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldiler.

Sakarya’da bulunan Gümüşhaneliler, dernek çatısı altında bir araya geldiler. Serdivan Selahiye Mahallesi’ndeki Gümüşhaneliler Dernek Lokali’nde bir araya gelen üyeler kahvaltı yaptılar, hasret giderdiler.

Sakarya Gümüşhaneliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Pala;

“Ülkemize ve Sakaryamıza katkı sağlamak, faydalı bireyler yetiştirmek için bir aradayız. Ülkemizin yaşamakta olduğu bu zor süreçte, akli selim ve sağduyulu hareket etmek durumundayız. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu dönemlerde bizlerin de üzerine düşün ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

24 Eyl 2018 - 11:15 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.