Sakaryalı Devler 66-55 mağlup oldu

Büyükşehir Basketbol Takımı, Tahincioğlu BSL’nin 7. haftasında karşılaştığı Darüşşafaka’ya 55-66’lık skorla mağlup oldu.

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 7. haftasında Darüşşafaka ile karşılaştı. Sakarya Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Lazeric Jones, Calvin Harris, Metecan Birsen, Nathan Boothe ve Moustapha Fall ilk 5’iyle çıkan Büyükşehir, ilk 5 dakikayı 11-6 üstünlükle tamamladı. Konuk takımın oyunda etkisini arttırmasının ardından periyot 15-15 eşitlikle sonuçlandı.

İlk yarı 24-35

Maçın 2. çeyreğine Moustapha Fall’un ard arda basketleriyle başlayan Büyükşehir, konuk takımın dış atışlarına karşılık veremedi ve çeyreğin ilk 4 dakikasını 19-23 geride kapattı. Çeyreğin bitimine 4.49 kala Wilbekin’in 3 sayılık isabetiyle skor 21-26 oldu ve Büyükşehir Basket maçın ilk molasını aldı. Hücum ve savunmada istediği oyunu sahaya yansıtamayan Büyükşehir, ilk yarının sonuna 22 saniye kala 24-35 geriye düştü. Son hücumda da sayı üretemeyen Büyükşehir, devreye 11 sayı geride gitti.

Maç sonucu 55-66

Maçın 3. çeyreğine Lazeric Jones’un 2 sayılık isabetiyle başlayan Büyükşehir, periyodun bitimine 4 dakika kala sadece 4 sayı bulabildi ve skor 28-45 olarak ortaya çıktı. Ersin Dağlı’nın 4 sayısıyla hareketlenen Büyükşehir, Doğukan’ın da arka arkaya bulduğu 5 sayıyla farkı 10 sayıya kadar indirdi ve son periyoda 39-49’luk skorla girildi. Son periyotta da rakibini yakalamayı başaramayan Büyükşehir, parkeden 55-66 mağlup ayrıldı.

18 Kas 2017 - 20:50 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.