Sakaryalı Çağla Türkiye’de aranıyor..

Emniyet Genel Müdürlüğü, Sakaryalı 14 yaşındaki Çağla’yı her yerde arıyor. Bulanların mutlaka 155 Polis hattını aramaları gerekiyor..

Dünya Güzeli Çağla henüz 14 yaşında. Sakaryalı olan Çağla 1.55 boyunda 55 kg ağırlığında, Kumral tenli, siyah saçlı, siyah gözlü,

Kayıp Çağla’nın kaybolduğunda üzerinde gri kapüşonlu kazak, gri tayt olduğu ifade edildi.

19 Şubat 2017 Pazar günü kayıplara karışan Çağla K. İçin Emniyet Genel Müdürlüğü tüm GSM operatörlerine mesaj atarak eşgal bildiriminde bulundu.

Emniyet Genel Müdürlüğü Çağla K.’nın görülmesi halinde mutlaka 155 Polis İmdat’ın aranması ricasında da bulundu.

Sakarya’dan kayıp olan Çağla K.’nın Sakarya’da mı yoksa başka bir ilde mi olduğu bilinmiyor. Bu nedenle tüm emniyet birimlerine konu ile ilgili bilgiler verildi. Sakarya’da köşe bucak aranan Çağla’nın ailesi ise perişan.

Kızları Çağla’nın bulunması için yakınları da seferber olmuş durumda.

20 Şub 2017 - 12:17 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.