Sakarya'dan Dünya geneline ihracat serüveni

Bundan 3 yıl önce kendi markası Özelitte ve Mono Uoma ilk ihracat denemesine MÜSİAD Fuarına katılarak başlayan Özel Giyim; şimdi 8 ülke ile ticaretini sürdürüyor.

Fuar ve iş formunun önemi

Sakarya'nın hazır giyim markası olan Özel Giyim; Sakarya dışında artık yurt içi ve yurt dışına da açılmaya başladı. Özelitte ve Mono Uoma adını verdiği kendi hazır giyim markasını oluşturan Özel Giyim; ilk ihracat deneyimini 2014 yılında katıldığı 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nda yaşadı.

MÜSİAD İran İş Gezisi ve Forumu'nda

da yeni görüşmeler gerçekleştirdi

Sakarya'dan 8 ülkeye, 3 yıldır ihracat yapan erkek hazır giyim markası Özelitte; en son katıldığı MÜSİAD Sakarya Şubesi İran İş Gezisi ve Forumu'nda da yeni Pazar arayışları içine girdi. Her geçen gün büyüyen ve koleksiyonunu artıran Özel Giyim; Sakarya'nın erkek hazır giyimde yeni koleksiyonlarıyla moda dünyasında söz sahibi olma konusunda ilerliyor.

Sakarya'nın tüm Dünya'ya açılan markası

Bu dönem Ürdün, Kenya ve İran ülkelerine koleksiyonlarını tanıttıklarını ifade eden Özel Giyim Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Eminler; markaları ile yeni pazarlara açıldıklarını söyledi. Sakarya'nın 52 yıllık aile şirketi olmanın avantajını ve 3. Kuşak'ın da katkısını geçmiş tecrübesiyle birleştirdiklerini dile getiren Eminler; Özelitte ve Mono Uoma'nın Sakarya'nın gelecek yıllarda başta Türkiye'nin, sonrasında da Dünya'da marka olma konusunda yol aldığını vurguladı.

20 Kas 2017 - 10:41 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.