"Sakarya'da yeni bir sayfa açılacak"

Bilindiği üzere Cumhuriyet Halk Partisi ile bir süredir devam eden ittifak görüşmeleri dün akşam saatleri itibariyle anlaşmayla sonuçlanmış, her iki parti de ‘Türkiye’ye umut olması” adına feragatlerde bulunarak, ortak zeminde buluşmuşlardır.

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan CHP ittifakını yorumladı:

Türkiye genelinde bazı şehirlerde CHP adayının desteklenmesi, bazı şehirlerde ise İYİ Parti adayının desteklenmesi kararı alınmıştır.

İYİ Parti’nin adaylarının destekleneceği iller arasında Sakarya da yer almaktadır.

İYİ Parti Sakarya teşkilatlarının bu noktadan sonra sorumlulukları kat be kat artmıştır. Büyük bir ciddiyet ve samimiyet içerisinde sürdürdüğümüz çalışmalarımızı artırarak, bu umut yolculuğunda birlikte yol alacağımız diğer partiler ile örnek teşkil edecek istişarelerde bulunacağız.

31 Mart seçimlerine, Sakarya’da yepyeni bir sayfa açacak ve taraflı tarafsız herkesten destek alacak “Sakarya’nın milli takımını” oluşturarak gireceğiz. Ve Sakaryalılara asla alternatifsiz ve çaresiz olmadıklarını kanıtlayacağız.

Sakarya’nın umudu olacak kadroların zemini oluşturacak dünkü kararın bir kere daha hayırlı olmasını diler, tüm Sakaryalı hemşehrilerimize selamlarımızı sunarız.

13 Ara 2018 - 18:46 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.