Sakarya’da yağmur bekleniyor mu?

Sonbahar’ın son ayı Kasım ayının ikinci haftasında ‘Pastırma yazı’nın etkisi sürüyor. Peki bu hafta Sakarya’da yağmur bekleniyor mu?Güneşli havalar sürecek mi?

Geçtiğimiz hafta Sakarya’da ‘Pastırma yazını iyiden iyiye hissettik. Sıcak ve ılık havaların etkisinin bu hafta da süreceği ifade ediliyor.

Meteoroloji Yetkilileri, Sakarya ve bölgesinde bugün ve üç gün arka arkaya havaların parçalı bulutlu olacağı, hava sıcaklıklarının ise 18 ile 20 derece civarında seyredeceği ifade ediliyor.

8 Kasım Perşembe gününden itibaren ise Sakarya ve bölgesinde sisli havaların etkili olacağı hava sıcaklığının ise 1-2 derece azalarak 17 derece seviyesine ineceği ifade ediliyor.

Sakarya’da 5 günlük hava durumu

05 Kas 2018 - 11:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.