Sakarya’da siyaset bu anketi konuşuyor

Sakarya’da son günlerde, gerek muhalefet, gerekse AK Parti cephesinde yapılan anketler ile ilgili söylemler konuşulmakta.

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili son anket herkesin dilinde.

AK Parti cephesinde yapılan ankette, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sakarya’dan yine beklenen oranda oy çıkacağı ifade edilirken, milletvekilliğinde de 5.5’a gidiş olduğu telaffuz ediliyor.

Milletvekili sayısı 5 olan AK parti’nin 24 Haziran seçimlerinde bu sayıyı 6 yapabileceği ifade edilirken, diğer partilerde ise bu söylemlere,

“Komik açıklama olarak” bakıldığı dile getiriliyor.

AK Parti’ye önemli ziyaretçi

Diğer yandan, AK Parti Sakarya Teşkilatı’na önemli bir üst ziyaret gerçekleştiği biliniyor.

Ziyareti yapan kişinin AK Parti Genel Merkezi’nde üst düzey bir yetkilinin

Sakarya ziyaretinde, yaptığı konuşmada;

“Sakarya’da Ak Parti çok güçlü. Biz bunu biliyoruz. İnanıyoruz ki, Sakarya her halükarda 5 milletvekilini çıkaracak. Bu 6’da olabilir. Eğer Sakarya 6 milletvekili çıkaramayacak olursa bunun sorumlusu teşkilatlar olacaktır” dediği ifade ediliyor.

Ak Partili yetkili ayrıca;

“Biz hem kendimiz, hem de muhalefet partilerinin yaptığı anketleri biliyoruz. Sakarya’ da endişe duyulacak bir durum yok. Her halükarda Sakarya’da 5-1-1 veya 5-2’lik bir tablo görünüyor. Bu seçimlerde tüm bu gelişmelere rağmen 6-1 olmuyorsa, bunun sorumlusu olarak Ankara, teşkilatların yeterince çalışmadığı kanısına varır bunu bilesiniz” dediği ifade ediliyor.

23 Haz 2018 - 08:15 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.