Sakarya'da Off-Road Yarışı Yapılacak

Off-Road yarışlarının 7 ayağı Sakarya’da yapılacak

Türkiye Off-Road şampiyonasının 7. ayağı 29-30 Kasım 2014 tarihlerinde Sakarya’da yapılacak.Yarışın Sakarya’da yapılmasını sağlayan Sakarya Otomobil Sporları ve Off-Road Kulübü, Korucuk parkurunda yapılacak şampiyonanın hazırlıklarına başladı.Sakaryalı sporcularının da katıldığı yarışta S1 klasmanında Murat Balcı, Tayfun Keser ikilisi ve Engin Başkurt, Şükrü Mindiloğlu, S2’de Levent Arı, Şemsettin Erdoğan, S3’te Zeki Karaçaylı, Ali Pertev, S4 klasmanında ise Hüsnü Taylan, Hasan Taylan, Hüseyin Memioğlu, Ali Eksilmez hem kendi klasmanları hem de genel klasman için ter dökecek.İki gün sürecek ve 7 etapta gerçekleştirilecek şampiyonada ilk gün iki orman bir seyirci etabı, ikinci gün iki orman, iki seyirci etabı koşulacak.

25 Kas 2014 - 10:57 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.