Sakarya'da karne tatili

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının 1. Kanaat Dönemi 19 Ocak Cuma (Bugün) günü sona erdi.

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve İl Protokolünün katılımıyla düzenlenenkarne töreni,Saat 10.00'da Arifiye İlçesinde ki Bekir Sıtkı Durgun İlkokulunda yapıldı.

Sakarya'da 708 okulda 185.864 öğrenci ve 10.590 öğretmen yarıyıl tatiline bugünden itibaren başladılar.Karne günü Arifiye Bekir Sıtkı Durgun İlokulunda, Vali Balkanlıoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ile protokolün katılımı ile öğrenciler karne gününü büyük coşku ile kutladılar.

22 Ocak- 02 Şubat tarihleri arasında uygulanacak yarıyıl tatilinin ardından 2.Kanaat Dönemi 05 Şubat pazartesi günü başlayacak.Eğitim Öğretim yılı 8 Haziran Cuma günü sona erecek.

Vali Balkanlıoğlu katıldığı karne töreninde tüm öğrencilere, öğretmenlere ve ailelerine huzur, sağlık, mutluluk içerisinde bir yarıyıl tatili geçirmelerini diledi.

19 Oca 2018 - 12:10 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.