Sakarya’da Kar bekleniyor mu?

Sakarya ve bölgesinde havalar mevsim normalleri üzerinde seyrediyor. Kar yağışının beklenmediği bölgemizde hava durumunda önemli bir değişim yaşanmayacak.

Sakarya bu yıl kar yağışı ile henüz tanışmadı. Her ne kadar yüksek kesimlerde, yaylalarda kar yağışı görülmüş olsa da alçak kesimlerde sadece karla karışık yağmur yağdı.

Bu hafta da Sakarya’da kar yağışı beklenmiyor. Bugün, yarın ve Cuma günü bölgemizde yağmur yağışı bekleniyor. Hava sıcaklığı ise bugün ve yarın 13 derece, Cuma günü 12 derece olması bekleniyor.

Hafta sonu ise bölgemizde Cumartesi ve Pazar günleri az bulutlu hava beklentisi var hava sıcaklığı ise Cumartesi 17, Pazar günü 18 derece olacak.

Sakarya’da 5 günlük hava durumu

03 Oca 2018 - 10:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.