Sakarya’da DEAŞ’a operasyon

Sakarya Cumhuriyet Savcılığı’na gelen ihbarı değerlendiren, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü yurt dışından Sakarya’ya gelen 18 yabancı uyruklu DEAŞ’lıyı kıskıvrak yakaladı.

Sakarya’da önemli bir operasyona imza atıldı. Yasa dışı yollardan ülkeye girdikleri tespit edilen 18 DEAŞ’lı başarılı operasyonla kıskıvrak yakalandılar.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından DEAŞ’ a yönelik yapılan soruşturma kapsamında gelin istihbaratı değerlendiren Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi TEM ve Özel Harekat Şube ekipleri DEAŞ’lı oldukları tespit edilen adreslere baskın düzenlediler.

Adapazarı’nda 3 ayrı eve ani baskın düzenleyen ekipler şüphelileri gözaltına aldılar. Ayrıca evlerde bulunan örgütsel dokümana da el kondu.

Çok yönlü soruşturulan DEAŞ’lı 18 şüpheli ile ilgili soruşturmanın devam ettiği ifade edildi. İfadeleri tamamlanan şüphelilerin daha sonra Adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

17 Kas 2016 - 14:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.