Sakarya'da 97. Yıl Coşkusu

Türkiye genelinde ve Sakarya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı düzenlenen çeşitli törenlerle kutlanıyor.

Tüm Yurtta ve Sakarya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri aralıksız devam ediyor.

Sakarya 23 Nisan törenlerini yağan şiddetli yağmur nedeni ile Serdivan7da bulunan Sakarya Spor Salonu’nda kutladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının öncülüğünde 23 Nisan 1920’ de açılarak, bağımsızlığın, egemenliğin, hukuka saygının, laik ve demokratik değerlerin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 97. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanmakta.

Protokol mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleşen şenlikte çocuklar birbirinden güzel görsel şölen oluşturdular.

Halk oyunlarının, bandoların ve mehter takımların yer aldığı etkinliklere izleyicilerin de yoğun ilgi gösterdikleri görüldü.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un yanı sıra siyasi ve idari personelin de ilgi gösterdiği törenler bu güzel günü idrak etmenin önemini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

23 Nis 2017 - 06:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.