Sakarya’da 15 günlük hava tahmini

Sakarya ve bölgesinde hafta sonu havaların nasıl olacağı merak ediliyor. Gezi ve piknik programı olanların merak ettiği hava durumu aşağıdadır.

Sakarya ve bölgesinde hafta sonu programı olanlar havaların nası olacağını merak ediyor. Kar yağışının görülmediği bölgemizde, bu hafta sonu yine kar yağışı yok.

Ancak bugünden itibaren etkili olması beklenen yağmurun yarın da etkisini sürdürmesi bekleniyor. Hava sıcaklıkları 10 ila 12 derece civarında hissedilecek. Pazar günü ise havanın az bulutlu ve açık olması bekleniyor. Pazar günü hava sıcaklığı ise 12 derece olacak.

Bölgemiz yeni haftaya yine yağışlı girecek. Hava sıcaklıkları yeni haftada da düşüşte olacak. Pazartesi yağmur beklentisi var sıcaklık ise 9 derece, Salı günü ise çok bulutlu havanın beklendiği bölgemizde sıcaklık 2 derecelik artışla 11 derece olacak.

Sakarya’da 5 günlük hava durumu

Sakarya’da 15 günlük hava durumu

16 Şub 2018 - 13:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.