Sakarya Vodafone’un prenslerine muhteşem sünnet düğünü

Vodafone Sakarya Bayisi Lider İletişim’in sahibi Fahri Özdemir ile Derya Özdemir’in oğulları Ege ve Kıvanç, düzenlenen muhteşem sünnet düğünüyle delikanlılığa adım attılar.

Yeni Cami Bulvarı üzerindeki özel bir tesiste gerçekleşen sünnet cemiyetine kalabalık davetli topluluğu katıldı. Davetlileri kapıda karşılayan Fahri-Derya Özdemir çifti, çocuklarının ilk mürüvvetinde dansları ve sahnedeki oyunlarıyla büyük alkış aldılar.

İlimiz genelinde altı bayisi bulunan Vodafone Sakarya İletişim’in prensleri Ege ve Kıvanç kardeşler kendileri için düzenlenen sünnet düğününün keyfini çıkarırken, dedeleri Vecehat Özdemir ve İbrahim Akançay da tüm aile üyeleriyle birlikte torunlarının mutluluğuna ortak oldular.

Sakarya’nın genç işadamlarından Fahri Özdemir, ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreçte, oğulları Ege ve Kıvanç’ın sünnet cemiyetine katılan dost ve akrabalarına teşekkür etti. Pazar akşamı gerçekleşen sünnet düğününün ardından davetliler Kent Meydanı’na geçerek Demokrasi Nöbetine katıldılar.

26 Tem 2016 - 14:21 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.