Sakarya Valisi’nin spor aşkı

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu Okul Sporları Yüzme Müsabakaları Programına Katıldı. Sporcuları tebrik ederek başarılar diledi.

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yüzme dalında düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar İl Birinciliği ile 11-12 yaş İl Vize Müsabakaları programına katıldı.

Sakarya Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen müsabakaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve öğrenciler ile birlikte izleyen Vali Balkanlıoğlu, program öncesi sporcular ile yakından ilgilendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 54 branşta 273 Spor Kulübü ile 47.931 lisanslı, 10.132 faal ve 20 branşta 144 Milli Sporcuları ile faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten İl Müdürü Çelikel, spora ve sporcuya vermiş oldukları desteklerden dolayı Sakarya Valisi Balkanlıoğlu’na teşekkür etti.

Yüzme sporunun hem sağlık açısından hem de yerine göre başkalarının hayatını kurtarabileceği son derece önemli bir yetenek ve sanat olduğunu ifade eden ve Sevgili Peygamberimizin de imkânı olanların yüzmeyi öğrenmesini tavsiye ettiğini belirten Vali Balkanlıoğlu,

“Geçenlerde bütün branşlarda müsabakalara gönderdiğimiz sporcularımız yüzmede erkekler bölge birincisi, kızlarda bölge ikincisi olmuşlar. Bu durumdan dolayı son derece mutluluk duydum, hem sporcularımızı hem de antrenörlerimiz ile teşkilatımızı tebrik ediyorum.

İnşallah Türkiye’miz ve ilimiz dünyada her zaman dereceye girebilecek sporcular yetiştirir. Vatandaşlarımız ile özellikle gençlerimizin spora olan ilgisi ve hocalarının da gayreti devam ettiği sürece, çok ta uzak bir ihtimal değil. Başarı devamında mutluluk getirdiği kadar çalışmayı ve emeği de ister. Sizler emek verdiğiniz sürece, başaracağım diye hedefleri yüksek tuttuğunuz sürece önünüzdeki engelleri aşabilirsiniz.

Biz de Sakarya Valiliği olarak, sporcularımızın daima yanındayız ve İnşallah sizleri her konuda destekleyeceğiz. Bu sayede bizler de onur ve gurur duyacağız. Sporla ilgilenen çocukların her dersi iyi olur. Gençlerimizin herkese örnek olmasını, çok daha yüksek derecelere ulaşmasını temenni ediyorum. İnşallah Türkiye şampiyonası ve dünya şampiyonasında dereceler görürüz” dedi.

Daha sonra müsabakaları izleyen Vali Balkanlıoğlu, engelli sporcularımız ile de bir araya gelerek devletimizin engelli vatandaşlarımızın spora eğilimlerini artırmak için farklı projeler geliştirdiğini de ifade ederek tüm sporcularımıza başarılar diledi.

30 Mar 2018 - 19:05 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.